Esquema del carasol

I com diuen… “lo prometido es deuda”

Així que ací vos pose l’esquema (sí, molt simple) del que pretenc fer

esquema.png

Per ara, com ja he dit, he provat el sensor de temperatura i funciona be, hui he provat l’alimentació POE amb 9V (que en el tester em marcava 10’50V) i a l’altra part del cable (6m) també hi havia el mateix voltatge, igual no fa falta posar cap regulador, el mal és que era de corrent contínua. El més segur és que prove amb el transformador que porte l’AP a veure si trau el mateix voltatge, espere tindre sort, sinó… ja li posaré un regulador, del qual ja faré un altre post explicant com fer-lo. I per a acabar vaig a dir com està configurat el cable per a aguantar-ho tot:

1 parell de cables (marró) el sensor de temperatura.

1 parell de cables (blau) l’alimentació, de normal és s’utilitza conjuntament aquest parell i l’anterior per al POE

2 parells (verd i taronja) per a les dades, per a una connexió a 100Mb/s sols fan falta 2 parells, encara que l’enllaç el configuraré per a, com a molt, 5’5Mb, es a dir, que es podria utilitzar sols un parell per a dades (a 10Mb/s) i encara en sobraria 1 parell. Pot ser, ara que m’acabe de donar compte, busque una altra cosa que ‘anxufar-li’ al cable, que podria ser?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *