Més del mateix

Primer que res, dir que això de sols utilitzar un parell per a la xarxa…. és mentida, no es pot fer, me la vaig ratllar massa.

Ara que ja he rectificat la meua errada… al tema!

Ja tinc el punt d’accés tant dessitjat però…. oh oh!! no és el mateix que hi ha a la imatge!!!! si que és el mateix model però no correspon amb la imatge 🙁 sols té una antena, l’he provat i està be, suporta mode repetidor, wds, wds + AP,… per als 40 i pocs euros no està mal. També suporta xifrat wep, wpa, wpa contra radius, servidor dhcp,… Total que pinta be el AP, si no fos perquè sols té una antena.

També tinc ja el tupperware i la garrafeta d’oli de motor (mineral). El tupperware té una capacitat de 4 litres (ara no el tinc ací i no ho recorde cert però crec que si que són 4 litres) mentre que la garrafeta d’oli és de 5 litres (crec).

Ja he trobat un ‘transformaoret’ amb opció de variar el voltatge (de 3v a 12v), perfecte per al POE i també he medit el voltatge d’eixida del transformador que porta l’AP (que necessita 7’5V) i quina sorpresa m’he emportat quan he vist que el transformador té una eixida de casi 12V!!! Per suposat he provat a enviar-li 7’5V que necessita l’AP i ha funcionat perfecte.

Sols em queda el cable de l’antena a l’AP i ja que estic per demana, també compraré alguns connectors RJ45 femelles, de paret i solts i algunes altres peces d’utilitat, per a fer-ho un poc més asseaet, així per ara he pensat en passar el cable de xarxa per la paret i a cada extrem posar-li un connector femella, i en la part de baix connectar un cable amb 3 eixides (termòmetre, POE i dades) i a la de dalt el mateix. També he vist una T per a connectar 2 antenes a l’AP, també ho compraré junt a una antena omnidireccional de 4dbs d’exterior. Així que fins que no tinga tot el material… no crec que pose ningun post més sobre aquest tema, encara que si que aniré “dissenyant” el tupperware (igual li faig un refugi de metall per a que el sol no faça malbé el plastic del ‘tupper’, que ja m’ha avisat ma mare que això passarà, fent que es trenque i se’n ixca tot l’oli!!!)

Això és tot, a vore si m’ix be la jugada i si ix be… utilitzaré el mateix AP amb una T per al node GINJOL.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *