Avançant amb la creació del carasol

Ja tinc el tupperware preparat (o al meys això crec) i tot el cabletjat muntat i provat…FUNCIONA!!! Clar que ho he provat en ma casa, no en la caseta de ma tia, falta posar-li l’oli, q igual esta nit m’atrevisc i li’l tire, a vore com passa la nit, si hi ha fugues o q. He seguit l’esquema que he posat en un altre post ací, sols que en la part on es connecta l’ordinador he posat una roseta en 2 eixides, una per a connectar l’ordinador i una altra on es connecta l’alimentació i el termòmetre. I al tupperware, el cable de xarxa arriba dins i té connectat una femella, i he fet un ‘latiguillo’ que va des de la femmella al AP (amb dades i electricitat) i a la peça (que no se com es diu) que li envia la informació al termòmetre i també té 2 cables d’antena (enganxats amb una T), dels quals un va a la antena que ennlaça amb GINJOL i l’altra a una omnidireccional de 4dbs que he comprat i ara estic comprobant que no té prou potència per a la cobertura que jo volia donar.

Aquesta última antena és una antena exterior amb una cobertura vertical molt ampla, altres de més dbs tenen menys cobertura (verticalment parlant), però a causa de la longitut del cable (3m, que són 1’5db de pèrdua) i de la T, es veu que perd massa dbs i la senyal és prou dèbil, en ma cassa no sobrepassa més de 2 parets, a vorem quina cobertura dona en la caseta, sinó la posaré provisional i més avant ja la canviaré, ademés sempre està la possibilitat de connectar per cable.

Total, que volia posar unes fotos de com està quedant-se però tinc uns problemetes amb la càmera, així que ens quedem sense imatges de l’AP tupperwaritzat (si, m’he inventat una paraula, i que).

La meua PSP Slim

Tardava tant en portar avant el projecte que he decidit comprar-me una PSP. Ja la tinc en casa i ja li he instal·lat un Custom Firmware (l’últim clar).

ImageShack

No ha tingut ninguna complicació però m’he carregat una bateria 🙁 i n’he tingut que comprar una altra.

Primer aclarir alguns conceptes relacionats en el mon de la PSP. El firmware oficial de la PSP és el que porta per defecte. Després està el CF o Custom Firmware, que és el firmware modificat.

També està la bateria Pandora i la Magic memory stick. La bateria Pandora és una bateria modificada (be per hardware o be per software) que fa que al insertar-la en la PSP (Fat o Slim, s’anomena fat a la versió antiga de la PSP) aquesta entre en un mode especial des del qual es pot canviar el firmware per un altre que no siga oficial. I la Magic Memory Stick és la memory stick de la PSP amb uns programes instal·lats per a poder canviar el firmware a la PSP amb aquest mode especial.

Aquests són els conceptes mínims que es deuen coneixer si tens la PSP i vols posar-li un CF.

Abans el procediment per a poder instal·lar un CF a la PSP era més complicat i ademés depenia del model de la PSP, hi havia models que no es podia fer. Però des de la eixida dels nous CF M33
s’ha tornat més fàcil.

Per a instal·lar un CF es necessita dues coses: una bateria pandoritzada i una magic memory stick. Aquesta instal·lació en les últimes versions s’anomena “El despertar del Cementerio” perque a part de instal·lar un CF també servix per a poder desbrickejar les PSP ‘mortes’. La bateria pandoritzada es pot aconseguir d’una altra PSP amb CF, fabricar-la o comprar-la. Jo com no tenia a ningú amb la PSP corrent un CF em vaig arriscar fent-me jo mateixa la bateria pandora, resultat… bateria trencada, vaig buscar informació i tant sols era obrir la bateria (costa molt i pots trencar els dos plàstics que la cobreixen) i soltar una pateta d’un xip sense fer contacte, però és prou complicat per el tamany del xip a modificar. Amb un poc de traça pots fer que després la bateria et torne a valtre per a jugar, sinó s’ha de comprar una altra bateria.

Com la vaig trencar, vaig anar a comprar una altra bateria a una tenda, amb la sort que allí venien bateries ja pandoritzades, així que em vaig comprar una bateria normal i una altra pandoritzada.

Per a fabricar la magic memory stick s’ha de baixar un programa, el qual et formata la memory stick i et posa els arxius necessaris per a poder instal·lar un CF. El que jo em vaig baixar em posava el CF 3’71 m33 o algo paregut.El procediment és molt senzill:

– S’instal·la l’aplicació a l’ordinador.

– S’executa i es seguixen els passos per a crear la nostra magic memory card (amb la PSP connectada a l’ordinador per USB)

-Es desconnecta la PSP de l’ordinador i s’extrau la bateria.

– Es col·loca la bateria pandoritzada en la PSP (tenint la magic memory stick en la PSP) i aquesta s’iniciarà sols. Sino s’inicia automàticament i al iniciar manualment la PSP no funciona, la magic memory stick no ha estat ben creada. Si no s’inicia automàticament però si manualment, la bateria no ha sigut correctament pandoritzada.

– Una vegada iniciada la PSP, apareixerà una espècie de consola amb un menú textual. Es prem X i el CF s’instal·larà. Una vegada finalitzada la instal·lació, la PSP demanarà reiniciar.

Així de senzill és intal·lar un CF a la PSP, be siga FAT o Slim. No se si estarà molt be explicat però de totes formes deixe els ennaços a les webs dels que més he aprés.

Finalment, recordar que per a instal·lar un CF és necessari tenir una bateria pandora, que es pot aconseguir, com ja he mencionat abans, mitjançant una PSP amb CF, comprant-la o modificant-la. Si algú vol que li ho instal·le jo, li ho puc instal·lar per un preu raonable (20€)