Avançant amb la creació del carasol

Ja tinc el tupperware preparat (o al meys això crec) i tot el cabletjat muntat i provat…FUNCIONA!!! Clar que ho he provat en ma casa, no en la caseta de ma tia, falta posar-li l’oli, q igual esta nit m’atrevisc i li’l tire, a vore com passa la nit, si hi ha fugues o q. He seguit l’esquema que he posat en un altre post ací, sols que en la part on es connecta l’ordinador he posat una roseta en 2 eixides, una per a connectar l’ordinador i una altra on es connecta l’alimentació i el termòmetre. I al tupperware, el cable de xarxa arriba dins i té connectat una femella, i he fet un ‘latiguillo’ que va des de la femmella al AP (amb dades i electricitat) i a la peça (que no se com es diu) que li envia la informació al termòmetre i també té 2 cables d’antena (enganxats amb una T), dels quals un va a la antena que ennlaça amb GINJOL i l’altra a una omnidireccional de 4dbs que he comprat i ara estic comprobant que no té prou potència per a la cobertura que jo volia donar.

Aquesta última antena és una antena exterior amb una cobertura vertical molt ampla, altres de més dbs tenen menys cobertura (verticalment parlant), però a causa de la longitut del cable (3m, que són 1’5db de pèrdua) i de la T, es veu que perd massa dbs i la senyal és prou dèbil, en ma cassa no sobrepassa més de 2 parets, a vorem quina cobertura dona en la caseta, sinó la posaré provisional i més avant ja la canviaré, ademés sempre està la possibilitat de connectar per cable.

Total, que volia posar unes fotos de com està quedant-se però tinc uns problemetes amb la càmera, així que ens quedem sense imatges de l’AP tupperwaritzat (si, m’he inventat una paraula, i que).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *