1era prova… el termòmetre digital

Hui per la la vesprada he anat a preguntar als electricistes de la empresa pel tema de la caiguda de tensió al cable i quina solució veien ells apropiada i m’han respost el següent:

“Per a l’alimentació… en 9V et funcionarà be i per a lo del sensor no et farà falta res, sols soldar-lo a l’altre extrem i ja està”

 En realitat no li deien sensor, té un nom que ara no recorde, i els he dit varies vegades que si de veritat suportaria els 5 o 6 metres de cable i m’han assegurat que sí, encara que jo no ho tenia molt clar. I quina ha sigut la meva sorpresa quan ho he provat???? SI!!!! Si que funciona be!!! I jo desconfiant d’ells, que mala persona. Tan sols he ‘desansoldat’ el sensor i l’he soldat a un extrem del cable i l’altre al termòmetre digital i si que funciona be.

Per part de la alimentació, m’han dit que no farà falta un estabilitzador (en principi) de totes formes, demà agafaré un transformador de 9V i mediré el que arriba a l’altre extrem… a vore si tinc sort i no tinc que fer res, jejeje

Això és tot per avuí, quan tinga un esquema manual i digitalitzat del projecte ja el posaré en un post, igual demà si tinc un ratet el dibuixe en un momentet.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *