Vàries aplicacions interesants del iTouch

 Hola una altra vegada, si ja ho se que soc molt pesat però es que des que tinc el iPod Touch… jejeje, ara ja el tinc més o menys guardat, però no vol dir això que no escriga més cosetes sobre aquest aparell que m’agrada tant. Ara intentaré explicar algunes aplicacions que he provat i estan be.

Primer que res explicaré com transferir arxius entre l’iPod Touch i el Pc, en aquest cas funciona també el Linux (siiiiii!!!!!). Per al güindous es pot provar el Filezilla (la última versió, que suporta sftp) i per al Linux, en aquest cas l’Ubuntu 7.10 que és el que jo utilitze, es pot utilitzar el gFTP, entre altres moltes aplicacións client FTP (amb suport de sftp) que puguen haver.

Per a connectar-se a l’iPod sols es necessita el següent: connexió a una xarxa wifi per a les dues màquines, el servei de ssh habilitat al iPod (que s’ha instal·lat al fer el jailbreak) i configurar el client sFTP amb la IP del iPod, usuari i password i finalment el protocol de FTP segur i ja està, com a exemple mostre una captura de pantalla de la connexió al meu iPod:

ImageShack

 Primer que res explique, be més que explicar és anomenar els programes necessaris, com poder tenir una espècie de mini Linux al iPod. Per a tindr-ho sols fa falta instal·lar les següents aplicacions:

– BSD Subsystem

– OpenSSh

– Term-vt100

Amb aquestes aplicacions ja es disposa d’un terminal a l’iPod amb moltes de les comandes internes del Linux.

I ara ja anomene algunes aplicacions interessants:

Més fonts per a instal·lar paquets

– Community Sources
Per a personalitzar el teu iTouch

– SummerBoard

– Customize

– Services (per a arrancar/parar diversos servicis del teu iPod Touch)

VNC per a l’iPod

– VNsea

Aplicacions del iPhone al iTouch (de la versió 1.1.1)

– Apple Google Maps (fa falta el paquet Google Maps Prep)

– Apple MobileMail (fa falta el paquet Mobile Mail Prep)

– Apple Weather

Jocs

– gpSPhone (emulador de la Game Boy)

– NES (emulador del NES)

– Mines (el Buscaminas del güindous)

– Labyrinth (joc que utilitza els acceleradors del iTouch per a jugar)

Per a descarregarte podcasts

– MobileCast

I per ara aquestes són les més interessants que he trobat, hi ha de més però ja les miraré.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *