iPod Touch 1.1.2 Jailbreaked!!!

 Abans que passara una setmana des de la compra del iPod Touch ja he alliberat (o Jailbreaked) el meu iPod Touch, accedint així a una infinitat d’aplicacions de tercers. Abans d’explicar com ho he aconseguit i d’on he tret la informació…. sols remarcar que, segons he llegit en algunes webs (encara que jo no ho tinc clar del tot), he vist que una vegada alliberes el Ipod Touch es perd la garantia, encara que, com ja he dit abans, no se si això és veritat i si és veritat… sempre es podrà restaurar l’aparell, no? no ho se, espere que no em passe (creue els dits i toque fusta).

 COM ALLIBERAR IPOD TOUCH 1.1.2

Per a poder alliberar la versió 1.1.2 d’aquest aparell es necesita fer un downgrade a la versió 1.1.1, després alliberar-lo i finalment tornar a la versió 1.1.2. Aquest és el mètode a seguir que explique sota aquestes línies:

– Per a fer un downgrade a la versió 1.1.1 es necesita aquest firmware, que es pot aconseguir ací (ocupa poc menys de 160Mb).

– S’entra en mode de restauració en l’iPod. Per a entrar en mode restauració primer connectar el iPod al Pc/Mac, després premer el botó d’engegament i Home una estona i quan s’apague la pantalla es solta el botó d’engegament (però no el HOME). Una vegada el programa iTunes reconega el mode restauració ja es pot deixar de premer el botó HOME.

–  Ara, mentre es prem la tecla SHIFT, es clica sobre RESTORE al iTunes i se’ns obrirà una finestra, on es seleccionarà la imatge del firmware baixada abans. Així es farà el downgrade que tarda un poc en fer-se. Aquest és un punt molt delicat ja que si es desconnectara l’iPod del Pc/Mac podria fer-se malbe o no poder recuperar-lo. Així que si no s’està bastant segur… val la pena que no es faça. Jo no em responsabilitze del que puga passar.

– Una vegada fet el downgrade… ja toca alliberar el iPod. Des de l’iPod, amb el Safari, s’accedeix a la web http://jailbreakme.com i es fa clic sobre “Istall AppSnapp”. Quan s’acabe aquest procés, apareixerà una nova icona a la pantalla del nostre iPod, aquest és l’instal·lador de nous programes.

– El següent pas és preparar l’iPod alliberat per a la seua actualització al firmware 1.1.2. Si aquest pas no es fa, al actualitzar el firmware l’iPod tornarà al seu estat inicial i no estarà alliberat. Per a preparar l’iPod s’instal·la el paquet OktoPrep (es troba a la secció All Packages)

– Actualitzar a la versió 1.1.2. Es connecta l’iPod al Pc/Mac, al iTunes es selecciona el dispositiu i es busquen noves actualitzacions.

– Una vegada actualitzat el firmware, es torna a alliberar l’iPod, però per a aquesta vegada es necesita aquesta aplicació, es descomprimeix al pc i s’executa (si s’utilitza un Mac, executar el fitxer jar)Per a aquesta acció es necesita l’última versió de Java disponible per a evitar possibles errors amb l’alliberació d’aquesta versió. Es seguixen les instruccions que apareixen a pantalla i………. ja està iPod Touch amb firmware 1.1.2 alliberat i llest per a aplicacions de tercers.

Observacions

– Les aplicacions de tercers no són aplicacions oficials per a l’iPod Touch, així que molten compte amb aquestes aplicacions, potser alguna executi algun codi no desitjat.

– Per a alliberar l’iPod Touch sols fent el downgrade a la versió 1.1.1 i quedar-se amb aquest ja hi ha prou, però tindrà instal·lat el firmware 1.1.1, no el 1.1.2 (igual no té molts avantatges la versió 1.1.2 sobre la 1.1.1 o igual si, no ho se).

– Com ja he dit abans, es pot perdre la garantia de l’aparell amb aquesta alliberació.

– Tenir en compte que aquesta pràctica pot deixar inutilitzat l’iPod Touch si es desconnecta del Pc/Mac, se’n va la llum, apareix un error al Pc (güindous dels ous),…

– Crec que ja s’han acabat les possibles observacions, això si, jo no em faig responsable del possible ús que es puga fer d’aquesta espècie de manual.

Aquesta informació l’he extret en gran part de http://www.touchdev.net/, del Google i d’algun video del Youtube, que no ho tenia jo molt clar això de llevar-li la virginitat al meu iPod Touch quan encara no tenia ni una setmana, però ara ja està fet, jajaja. Ara a guardar-lo i no treure’l fins que els reixos em deixen els regals, que aquest és per a reixos encara que no m’he pogut resistir.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *