VPN al iPod Touch i de paso… com fer captures de pantalla

He trobat moltes webs on deien que si que hi havia la opció de VPN al iTouch i moltes d’altres que deien tot el contrari. Al final he estat mirant jo i no, no en té per defecte de VPN el iTouch (al menys el meu no) però al alliberar-lo i instalar-li la aplicació d’e-mail del iPhone (que ja he nomenat en el post d’abans) també s’habilita la configuració de VPN, així és, es troba a Ajustes>General>Red>VPN des d’ahí és possible configurar una VPN, toal que al final tindré que acostar-me cap a la universitat a veure si realment funciona o que, així que quan arriben exàmens… iPod cap a la universitat a provar la connexió.

ImageShackImageShackImageShackImageShack

Per a poder realitzar les captures de pantalla tant sols fa falta instal·lar l’aplicació ScreenShot.

P.D.: Si no se sap en quina categoria pot estar el paquet a instal·lar… mirar en la categoria ALL Packages, jejeje

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *