Enllaç wifi

L’enllaç wifi es va aconseguir amb èxit al pont de l’1 de novembre. Al muntar l’antena 2 a la caseta (sobre un trípode) amb una bona comunicació sense interrupcions, encara que provant a una velocitat de 5’5Mb (que per a navegar per la xarxa… sobra). Adjunte una imatge amb les captures dels pings des de l’antena 1 i 2.

ImageShack

Després d’aquesta prova, a la setmana següent he posat l’antena a la teulada, on toca però ahí ha perdut ganancia l’enllaç per culpa de la teulada, que tapa un poc la zona fresnel, aleshores el ping passa de menor de 1 ms a 1’47 ms (més o menys es manté). Quan faça les proves amb connexió a internet ja diré com actua l’enllaç.

Ja posaré la documentació que he utilitzat i més imatges quan tinga un poc de temps

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *