Hola una altra vegada!!! Com va? Si, ja ho se, l’enllaç wifi evoluciona lentament, però és que com sols puc dedicar-me a ell els caps de setmana…. en especial els diumenges i no tots… doncs per a fer no res estic mig any.

La setmana passada (o l’altra, ara no ho recorde be, jejeje) vaig aconseguir passar el cable de l’antena del wifi pel mateix tub que la de l’antena de la tele, encara que per a poder dur a terme aquesta feina, aparentment senzilla, em va fer falta una guia (d’aquestes que utilitzen els electricistes), un poc de vaselina (perque he aprés que la distància més curta en una instal·lació elèctrica no és la línia recta, o al menys en aquesta instal·lació) i finalment unes tisores per a tallar el connector, ja que aquest, sobre ser tant menut, no podia passar per les corbes de 90º que hi havien.

Per a passar el fil em va tenir que ajudar la meua germana, tia, cosina… cada vegada la primera persona que podia ‘pillar’. Per a que passara be la guia, li vaig aplicar un poc de vaselina al cap de la guia, per a que podera girar be les corbes tancades del trajecte i després, una vegada passada tota la guia, al extrem que quedava anava lligat el fil (sense el connector) i amb un poc de vaselina, perque després de un parell o tres proves sense vaselina vaig arribar a la conclusió que si que feia falta la vaselina, jajaja.

Ara tinc el fil passat però sense connector, vaig estar parlant amb el meu amic el tato, que ja ha tingut també alguna experiència amb aquest tema, per a vore com podia soldar un nou connector al fil. Però la seva recomanació va ser que millor que provara a empalmar de nou els dos trossos i ‘a vore que passa’, ja que posar un nou connector costa bastant i pot ser no es quede be, encara que empalmar els 2 fils… pot ser es perda massa senyal, de la qual no vaig tant sobrat. Així que finalment he pensat que demà diumenge o quan puga provaré a fer el que m’ha recomanat el tato i si no funciona… aniré informant-me per a veure com es solda un connector d’aquests.

Al menys ara el cable ja passa dins de la caseta i ja no em fa falta pujar dalt de la teulada

P.D.:A vore quan li torne la escala al veí, que segur que ja li fa falta, pobre… segur que ja no em deixa res més.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *