Portal Wifi4t: Fase Beta

Finalment anit vaig acabar de configurar el portal de Wifi4t. L’àrea de cobertura és des del carrer Sant Josep, més o menys des de casa Picola,  cap al nord, arribant fins a la atalaia i fins als corrals. Encara està en fase beta perquè no he pogut provar be la cobertura des de diversos punts i encara no he fet proves per veure quantes connexions simultànies es poden tindre. En un principi l’ample de banda de connexió cap a internet serà de 512kbps/42kbps de màxima, i dins de la xarxa, entre equips, l’ample de banda serà el que es puga tenir per la cobertura (màxim de 54Mb/s).

El funcionament d’aquest portal és ben senzill, al connectar-se a la xarxa i intentar accedir a internet amb l’explorador d’internet apareixerà la web del portal indicant que es necessita un usuari i contrasenya per a poder accedir a Internet, una vegada introduïts correctament es tindrà l’accés a Internet. És recomanable tenir el bloqueig de finestres emergents deshabilitat per a que aparega una xicoteta finestra que dona la possibilitat de tancar la sessió, si no apareix no passa res ja que quan el servidor detecta un temps d’inactivitat tanca la sessió automàticament.

El portal, com ja he dit,  encara està en fase beta i no admet registres, si que es pot intentar donar accesos per a gent que vulga provar, però sabent que la comunicació pot ser inestable o fins i tot inexistent. Ah! La pàgina web que hi ha actualment al portal és molt ‘primitiva’ però poc a poc aniré fent-la ‘més bonica’. Si algú vol colaborar que m’ho diga!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *