Projecte Carasol…aconseguit!!!

Correcte, és correcte el que esteu llegint, com ja m’havia fet la idea de posar en funcionament aquest projecte hui he anat a investigar on podia colocar la antena en la part de la casa i al final ho he fet en la antena de la casa veïna, que està en la paret de la casa de ma tia (aleshores no passa res no? ella dixa posar el màstil i els veïns em deixen posar l’antena).

Per ara he utilitzat l’antena de la casa de ma tia i en la caseta no he utilitzat cap antena, la de la casa de ma tia ho he fet simplement perquè el màstil estava en un lloc un poc inaccesible, així que he decidit arriesgar l’antena i no l’AP, però quan estiga el màstil de ma tia reparat provaré primer sense antena a vore com reacciona.

Xarxes trobades des de UBNT2

Com mostra la pantalla, la senyal de la wifi4t és de -47 dbs, senyal més que bona, així que quan tinga el màstil de l’antena posat de nou segur que prove a fe la connecció sense antenes.

L’antena en la caseta de ma tia la he instal·lat com l’altra vegada, damunt d’un trípode per a fer les proves però no he arribat ni a fer proves, ha sigut enxufar, encarar i s’ha connectat de seguida. Ara falta saber com estarà la connexió des del màstil de l’antena de la caseta, aquesta segona part ja la faré un altre dia, ja que em fa falta una escala llarga que no tinc i pot ser Joan me la puga deixar (si la que té és prou llarga). Quan puga primer instal·laré l’AP sense antena i si funciona ho deixaré així, sino… provaré amb l’antena. Ja vos mantindré informats i faré fotos per a vore el muntatge (Que sempre dic que posaré fotos i mai les pose)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *