Projectes i més projectes per a l’hivern

Després del sopar-reunió amb Ivan i Justo per a contar-nos les nostres batalletes he estat ‘ideant’ qué fer. Aquests sopars sempre són fructífers per als tres (per a mi si que ho són, espere que per a ells també). Primer que res és que per a l’enllaç entre Castelló i Quatretonda Ivan també “juga”, però encara no ho podem fer, com a molt prompte al cap de setmana de després del pont.

També he vist que ja es hora que em faja amb un NAS en RAID1 (per ara el RAID que millor va per a casa, ja que en 2 discs ja es fa), Justo ja el té i Ivan anava a fer-se el RAID1 (ja que ja tenia la carcasa), no és perquè ells ja el tenien, sinó perquè vam estar parlant de casos de pèrdua de dades i aleshores és quan em vaig donar compte que jo al llarg de la meua vida ja he perdut varies vegades dades importants per a mi perquè com diuen… “en casa de herrero, cuchillos de palo”.

Així, seguint en el tema de la NAS, he pensat que ja és hora que vaja renovant els servidors que tinc,  per a mi té un gran valor el meu servidor de dades/dhcp/dns/mldonkey/… després de tants anys utilitzant-lo com a pc i com a servidor. Però justament per aixó crec que ja és hora de renovar-lo, perquè ja té la seua edat, ja li he tingut que canviar la placa mare i perquè ara mateix no tinc les dades en un  medi redundant. També m’ha vingut la idea de renovar el servidor web, però per ara no crec que faça falta, l’equip també és vell, però no se… encara que si lleve l’altre servidor i en la NAS no puc configurar els servicis que tenia l’altre servidor… igual se me queda curt, tot és estudiar-ho i vore si és viable, però la NAS segur que arriba a ma casa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *