L’iPod Touch al nostre llenguatge

Doncs si! He trobat una aplicació que ens pot traduir l’iTouch al nostre idioma i d’una forma molt senzilla, això sí, l’iTouch ha d’estar alliberat (és clar). Per a poder dur a terme la traducció sols ens fa falta algun client de FTP que suporte connexió SSH i que la connexió al iTouch estiga habilitada. Després es descarrega d’ací l’aplicació, es descomprimix, es puja pel client FTP i es reinicia el nostre iPod Touch. Una vegada reiniciat ens apareixerà la icona del programa, punxem sobre ell i li diem que ens traduixca el nostre iTouch i… JA ESTÀ!!!! així de senzill és. Això sí, sols es compatible amb el firmware 1.1.1 i 1.1.2, encara que en aquest últim no està tot, tot, tot traduit.

Per a més informació podeu visitar els següents links:

http://siirlabs.es/

http://iphonecatala.blogspot.com/

Si, ja se que no ho he explicat hui molt be, però es que tampoc m’apetix molt escriure, hui és el dia de Nadal i anit vaig tindre massa marxa i ja estic vellet per a aquestes coses…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *