El fi del servidor :(

Exàctament, el servidor servidor.localnet ha deixat de funcionar aquest pont. Aprofitant el pont que estava de viatge he apagat els 2 servidors, el router, el SAI,… és a dir TOT per a que ‘descansaren’. I que m’he trobat al tornar? Ho he posat tot en marxa i he vist que servidor.localnet no arrancava, pitava (no detectava la RAM). Com era massa tard, ho vaig deixar estar i vaig habilitar el servidor DHCP al router per a poder tenir la xarxa en correcte funcionament.

Hui m’he posat a investigar i ja ni arranca l’ordinador, al final he llevat la BIOS i feia el mateix, per tant la BIOS estava ‘fotuda’, a més a més al intentar extreure el xip de la BIOS (l’ordinador és dels antics en els quals es podia llevar la BIOS) m’he carregat una pata del xip. Així que després de 10 anys de funcionament correcte, uns 6 o 7 funcionant com a PC i els restants com a servidor ja ‘ha fet la pell’.

Intentaré veure si puc trobar alguna BIOS compatible, però si no puc… aniré pensant en fer-me amb un altre servidor, ja que en aquest estava el servidor de dades.

BIOS

El culpable…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *