“coses que passen”

Doncs si! Coses que passen… la veritat és que estic vegent que no soc gens responsable en alguns aspectes com per exemple el proposar-me fer coses i després no fer-les, encara que no se si es que no soc responsable o simplement es que passen tantes coses (“coses que passen”) que apareixen de repent altres reptes més interessants que fa que tinga que ‘aparcar’ (com abans feiem per a poder apagar el PC…. ‘park’, jaja) altres pensaments, ja que al final sols es queden en això… pensaments. Per ara casi que he muntat el pc Arcade, tinc el pad i falta soldar/estanyar el circuit que com a la primera no em va eixir ho vaig deixar estar i ara ja no tinc temps per a això (per sort em falta temps, si si, per sort).

El tema del HTML5… tinc moltes ganes d’apendre (realment moltes no perquè sino… ho faria), així que també li fem un ‘park’.

El tema del Mikrotik està en semi-‘park’, no existia aquest estat fins ara mateix que me l’acabe d’inventar jo (vaig a patentar aquest estat, jeje). Estic començant un projecte al que només acabar aquest post en faré un altre explicant-ho ja que crec necessari un sol post per a ell. Ah! i en aquest projecte està la utilització dels mikrotiks, per això el semi-‘park’.

Ja tinc casi acabada (també podriem dir semi-acabada, ja que estem) la primera fase del projecte (no se quantes fases pot tenir aquest projecte) i fins Abril no podré continuar amb la segona fase, així que em dedicaré a avançar el tema de l’anglés i ja que estic a llegir-me documentació que tinc pendent de llegir.

Ah! i com a última idea interessant que he tingut esta nit vinguent a casa en el cotxe… que tal fer una gramola? Posar-la al Sarau, a uns pocs cèntims la cançó i veure qué és el que passa, jajaja

gramola

I això és tot, un post d’idees

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *