Canviar idioma en “Windows 7”

Va, ja se que estic passant-me massa al Windows 7 peeeeerò és el que hi ha. He vist que canviar d’idioma al Windows 7 en les versions superiors (més altes que el professional) és molt senzill, vas a panel de control, idiomes,… seguixes el cami perquè jo de memòria no el se i automàticament et pots baixar un altre idioma. Però ara be i si resulta que ens hem baixat les iso’s que he deixat jo al post anterior i hem instal·lat la versió profesional o inferior? Resulta que aquestes iso’s estàn en English de tota la vida.

Doncs també hi ha solució!!! es pot canviar, tocant un poc de consola però res que no es puga solucionar en 10 minutets. Primer que res necessitem el pack del idioma que vullguem i el podem aconseguir a la mateixa web des d’on es poden aconseguir les iso’s, que és des d’ací. Ens podem baixar per exemple el del castellà si es que l’entenem millor. El que es baixa és un executable que si intenem executar sols veurem que crea un fitxer “lp.cab” i després desapareix, açò ho fa perquè no tenim una versió compatible amb la instal·lació de nous idiomes.

El que ens toca fer ara és extraure nosaltres mateixa aquest lp.cab, per a això està la ferramenta exe2cab. Una vegada executada aquesta ferramenta sols ens preguntarà on està el fitxer .exe i on volem que es guarde el fitxer .cab (intentem deixar aquest fitxer en una ruta no molt llarga i posem-li el nom de lp.cab, així després a l’hora d’escriure la ruta i nom del fitxer serà més fàcil).

Una vegada extret el .cab anem a “instal·lar-lo”, i això ja ho fem des de la consola amb drets d’administrador (si no saps com obrir una consola en drets d’administrador no t’ho vaig a ensenyar jo, simplement vaig a dir-te que no continues amb açò). Com a exemple pose com instal·lar el paquet d’idioma castellà:

DISM /Online /Add-Package /PackagePath:C:\lp.cab
bcdedit /set {current} locale es-ES
bcdboot %WinDir% /l es-ES

Després toca anar a editar el registre, exactament dins de l’entrada:

>HKEY_LOCAL_MACHINE->SYSTEM->CurrentControlSet->Control->MUI->UILanguages

Per a esborrar la carpeta que diu en-EN (voreu que apareix també la es-ES, si no apareix es que alguna cosa heu fet mal i no recomane esborrar la carpeta que diu en-EN)

Es reinicia l’equip i….tatxaaaaaaannnnn ja està en castellà, ara ja se li pot instal·lar el paquet de català el qui vulga fer-ho.

 

Aquesta informació la he trobada ací, també l’he vist en altres webs i posa el mateix. Jo he seguit els passos de l’enllaç i ho he aconseguit sense cap problema

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *