Comença el curs 2012/2013

Arriba Setembre i comencen ja els anuncis de ‘colecionables’ a la televisió. I amb això les meues ganes d’estabilitzar una altra vegada la vida després de l’estiu.

I qué millor que anar buscant nous ‘mini reptes’ informàtics? Per ara ja he pensat en 3 temetes que tinc pendents. El primer i més ràpid és el de muntar un pc connectat a la televisió on poder jugar a jocs ‘de tota la vida’ amb un Pad fabricat per mi mateix a partir d’un teclat. Se que una vegada el tinga en marxa ja no l’utilitzaré casi.

El segon projecte és apendre correctament el funcionament del Mikrotik RouterOS que tinc i finalitzar formalment (i professionalment) la instal·lació wifi que tinc implantada en casa ma tia – caseta ma tia, ja que des que es va averiar el servidor que tenia i després de la compra del mikrotik que s’ha quedat este tema que ja no se ni com està.

Després, este el reserve per a Nadal ja que tinc que gastar-me dinerets i ja que estic em faig el regal de Reis, tinc pensat el fer-me una nova NAS per a ma casa. La que tinc està molt be però sols tinc 1 HDD de 500Gb i ara que estic passant-me tots els cd’s de quan era jove vull tindre la seguretat que no se me perda la informació i aumentar la capacitat. M’agradaria vore de 3 o 4HDD i RAID 5, de 1Tb cada HDD, però també tinc que valorar el cost econòmic i el cost energètic.

I finalment el projecte que pot ocupar més temps i que els resultats es poden veure a mig o llarg plaç és el apendre HTML5

Açò més que un programa del curs que ve pareix que siga un llistat de proposicions d’any nou, espere que com a mínim els dos primers a any nou ja els haja fet i el tercer en any nou, a vorem…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *