Que se’n va la llum!

Això és el que va passar el dimarts a la nit i fins el dimecres a les 11 que no ha ‘tornat’, bona festeta s’arrearia la llum tota la nit per ahí.

El que va passar és que el transformador (el de tota la vida) que ens donava electricitat es veu que tenia fred i s’ha encés per a calfar-se, fent que anaren bombers, guardia civil i la gent del poble (els cotilles sobretot) a ‘vore que passa’, clar com no tenien llum… alguna cosa tenia que fer la gent.

Total que el SAI del que depén el server ha pogut aguantar mitja horeta, però més no. Així que ha caigut la xarxa de ma casa. Ahir després de sopar ho vaig posar tot una altra vegada en funcionament. Poc a poc, com les gallines

I això és tot. Ja parlaré de més cosetes ara en els Nadals, que venen els reis i ens deixen cosetes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *