Feliç Any 2009

Hola! Que tal???

Si, ja se que ja fa mig any que no done noticies de vida. Tampoc ha passat gran cosa des que no he escrit res per ací. Respecte a l’enllaç de la caseta de ma tia… s’ha paralitzat prou el projecte, al final, després de veure que les proves “caseres” si que funcionen, he decidit fer l’enllaç un poc més profesional i he comprat punts d’accés per a l’ocasió, el que passa es que encara no m’han arribat. Els punts d’accés comprats són NANOSTATION 2 i estan prou be, els he encomanat de la mateixa web de l’enllaç, però encara no han arribat…i d’això ja fa més de 1 mes i comença a preocupar-me, per ara la única notícia que tinc és que no el tenen en stock i ho tenen que demanar, però s’ho agarren en paciencia.

A part d’aquest projecte, he començat un altre projecte que consistix en la creació de un servidor web com Deu mana però per ara el meu router que tinc a casa no aguanta els atacs des del exterior, es penja amb una facilitat… primer havia deixat el port 22 obert a l’exterior i els atacs ssh no paraven, així que l’he tingut que capar tambe. Aquest projecte està també gelat, fins que no tinga temps de veritat i diners per a comprar-me un bon router que aguante.

L’última cosa que he fet durant aquest temps és ampliar la meua xarxa local. He tirat un cable d’uns 40m fins al primer pis de la portella, on he fet una especie de talleret, he comprat un SAI i he connectat 2 servidors que tinc (un vell on fa de servidor de dades i un altre, vell també però com a servidor és nou, que és el que va per a servidor de hosting…. a vorem….). Al talleret he organitzat les deixalles informàtiques que tinc i quan em done compte s’haurà convertit en un traster, jeje

Açò ha sigut un resum del que ha passat… jeje

A vore si m’anime i escric algun altre article d’interés abans de gitar-me aquesta nit

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *